HOME  OLDALTÉRKÉP  KAPCSOLAT  
         
Általános keresés
 
 csak a termékek nevében
 a termékek leírásában is

  Hírek, újdonságok Új termékek Akciók Áraink

Hírek


A kényelem sötét oldala : NOBLECHAIRS HERO DARTH VADER EDITION
2022-08-31
 
Ismét egy Star Wars újdonság! A noblechairs HERO STAR WARS Darth Vader Edition gamer székeivel uralni fogod a STAR WARS univerzumot. A sötét dizájn lenyűgözően ábrázolja Vader nagyúr páncéljának apró részleteit: a HERO közepén lévő lélegeztető maszktól a páncél felkarjára emlékeztető keresztes varrásig. A sötét velúr és a világosabb szürke látványos kontrasztja tökéletes választás minden Sith lovag számára. A hátoldalt Darth Vader dombor-műves sisakjának fenséges sziluettje díszíti, mellette a STAR WARS logó és a finom noblechairs márkajelzés látható. Csatlakozz Te is a kényelem sötét oldalához, merülj el a STAR WARS univerzumban, és ünnepeld stílusosan Vader nagyúrt.
 
A szék eleje Darth Vader páncélzatáról készült, a PU műbőr és velúr szegmensek alkotják a páncéllemezeket. A keresztezett extra széles varrásokat a nagy úr páncél karjai és lábai ihlették.

Darth Vader életfenntartó maszkja különleges hatást kölcsönöz a szék elülső hátlapján.

Vader sisakjának élethű és látványos ábrázolása a szék hát oldalán tiszteletet parancsol.
 
JELLEMZŐK

- Állítható 4D kartámasz
- Dönthető mechanizmus 125 fokig
- Tartós, könnyen tisztítható, vízálló és légáteresztő fedőanyag
- Állítható deréktámasz és ringató mechanizmus
- A memóriahabos fejtámla szükségtelenné teszi további párnák használatát
- Maximum 150 kg teherbírás





Megérkeztek a Ducky legújabb generációs billentyűzetei!
2022-08-31
 
Minden Ducky One 3 mechanikus billentyűzet Hot-Swap rendszerben cserélhető kapcsolókkal, és ezt támogató élén sárga színű Kailh aljzattal rendelkezik.

A felhasználók egyszerűen felszerelhetik a kapcsolókat a helyükre és kihúzhatják anélkül, hogy a kapcsolók kiforrasztásával kapcsolatos gondokat kellene foglalkozniuk, így ez a leghatékonyabb lehetőség a mechanikus kapcsolók széles választékának élvezetére.
A legmagasabb, 1000 Hz-es lekérdezési frekvenciájú USB HID-et használjuk, ami azt jelenti, hogy a billentyűzet másodpercenként 1000-szer küldi el a bemeneti jel(eke)t a számítógépére.

A fantasztikus teljesítény és felhasználó élmény mellett, a Ducky One 3 billentyűzetek elegáns stílusban, több méretben, fekete és fehér színekben, varázslatos RGB dizájnnal érkeznek.
 
Jellemzők:

Lecsatolható USB Type-C kábel
Kétrétegű PCB
Három állásban rögzíthető talpak
Elegáns keret kialakítás
RGB háttérvilágítású gombok különleges fényeffektusokkal
Autentikus akusztika
Optimalizált konstrukció
 





Nitro Concepts gamer székek
2022-05-02
 

A Nitro Concepts székei a több éves textilipari tapasztalatokra épülnek, az ergonomikus kialakítást a funkcionalitást, valamint a stílusos dizájnt szem előtt tartva. A tökéletes kényelemnek köszönhetően mind a hobby játékosok, mind az esport profi gamerei egyaránt kiélvezhetik a játék és verseny örömét, a maximum teljesítmény mellett.

A Nitro Concepts tervezői csapata olyan szenvedélyes játékosokból áll, akik pontosan tudják mi számít jó minőségű széknek egy játék során, hiszen a játékban elért sikereket nagymértékben befolyásolja a kényelmes ülőpozíció illetve az egészséges testtartás.

A tervezés során az értékes felhasználói visszajelzéseket is beépítik a folyamatos innovatív megoldásokra törekedve. Ennek köszönhetően a Nitro gamer székek nem csak kiváló anyagok felhasználásával de kiváló és gondos kivitelezéssel is készülnek.
 





KINGSTON FURY DDR5
2022-03-25
 
KINGSTON FURY DDR5

A Kingston FURY DDR5 a piacvezető nagy teljesítményű hobbi és gaming memóriamegoldások evolúciójának következő állomása. A világ legnagyobb független memóriagyártójaként a Kingston 30 évnyi tervezési, gyártási és ügyfélszolgálati szakértelmét hasznosítva építette fel ezt a márkát. A Kingston FURY-ben lévő piacvezető potenciált a vállalat DRAM iparági pozíciója, valamint a HyperX memóriacsalád 2002 óta megszerzett „túlhúzási” (overclocking) rekordjai és díjai is alátámasztják. Több esport csapat is csatlakozott az új márkához, hogy saját gaming rendszereiben használja és népszerűsítse a Kingston FURY memóriamegoldásokat
 
shop.multimediatower.hu





ASUS ROG Delta S
2022-03-18
 
ASUS ROG Delta S

Könnyű USB-C gamer headset mesterséges intelligenciával támogatott zajszűréssel, MQA rendering technológiával, nagy felbontású ESS 9281 QUAD digitális-analóg átalakítóval, RGB megvilágítással. Kompatibilis a PC-kkel, a Nintendo Switch™ és Sony PlayStation®5 konzolokkal is

Az iparágvezető, nagy felbontású ESS 9281 (QUAD DAC™ technológiával) és az MQA technológiával tökéletesen részletes, életszerű hangot tud megszólaltatni

Az ASUS AI zajszűrős mikrofon kristálytiszta kommunikációt nyújt játék közben

Személyre szabható, színes RGB-megvilágítás és különleges Soundwawe Light mód a ragyogó eleganciáért

Exkluzív ASUS Essence hangsugárzók, légzáró kamramegoldás és audiojel-eltérítési technológia a magával ragadó hangélményért

Könnyű, 300 grammos súly a maximális kényelemért
Ergonomikus és gyorsan lehűlő D alakú fülpárnák a tökéletes illeszkedéshez

USB-C® csatlakozójával kompatibilis a PC-kkel, Mac-ekkel, mobileszközökkel és a játékkonzolokkal (pl. Nintendo Switch™ és Sony PlayStation®)

shop.multimediatower.hu

Keresőszó : DELTA S





DXRacer Gamer székek
2022-03-17
 
A 2001-ben alapított DXRacer luxus sportautók autósüléseinek gyártójaként indult. Majd ők lettek az első gaming szék gyártó és mind a mai napig vezető márka ebben a szegmensben. Tapasztalataikat és innovációikat felhasználva olyan technológiát biztosítanak, amely mély, célzott kényelmet és támogatást nyújt. Világszerte több mint 6 millió elégedett vásárló tanúskodhat erről.
Az elmúlt 19 évben élen járnak a játékszék technológiában. A minőség és a dizájn az alapvető értékeik. A DXRacer jelenleg is folyamatosan fejleszti a kínálatát és igyekszik minél jobban a vevők igényeinek kiszolgálására.
 

DXRacer Work

A Work egy ízig-vérig munkaszék. Széles ülőlappal rendelkezik és a háttámla kialakítása sem gátolja a szabad mozgást. Ajánlott 75-100 kg testsúly között és 175-195 cm test magasságig.

DXRacer King

A King a nagyobb termetű vásárlók kedvence. A hátpanaszokkal küzdők mindannyian a King-et választották, mert a King derékpárnája a leghansúlyosabb és legjobban támasztja a hátat. Ajánlott testsúly 80-105 kg, a testmagasság 180-200 cm között.

DXRacer Air

Az Air igazi újdonság, amelyben kézzel fogható a DXRacer innovatív szelleme. Az Air hátlapja és ülőfelülete hálós kialakítású annak érdekében, hogy a legnagyobb nyári melegben se izzadjon bele a felhasználó. 80-105 kg közötti testsúllyal és 180-200 cm testmagasság között az ideális.

DXRacer Tank

Minden más szék kicsi a számodra? A Tank az igazán nagy mérettel rendelkezőknek ajánlott: 110-200kg között, illetve akár 200cm feletti magassághoz.

 





ROG Strix Scope billentyűzetek
2022-03-15
 
ROG Strix Scope billentyűzetek

ROG Strix Scope RGB vezetékes mechanikus billentyűzet játékhoz Cherry MX kapcsolókkal, alumínium vázzal, Aura Sync megvilágítással és kiegészítő ezüst W-A-S-D gombokkal az FPS játékokhoz.

FPS játékokhoz kiváló: A kétszeres szélességű, ergonomikus Xccurate Ctrl gomb kevesebb kihagyott kattintást, emiatt FPS játékokban nagyobb pontosságot jelent
Gyorsváltó gomb: Azonnali váltás a funkció- és médiavezérlés között
Rejtőzködés gomb: Csak csapj rá, és azonnal elrejti az összes alkalmazást és elnémítja a hangot, hogy védje a magánszférádat. Ismételt megnyomásával azonnal folytatható a játék.
Cherry MX kapcsolók: Német gyártmányú mikrokapcsoló a precíz bevitel és a határozott nyomásérzetű visszajelzés érdekében
Strapabíró szerkezet: Alumínium burkolat átvilágított logóval a mindennapos használat elviseléséhez, egy cseppnyi eleganciával
Szabadon személyre szabható: Aura Sync RGB LED technológia a korlátlan testre szabáshoz
Makrók, kezelés és memória: Makrókat rendelhetsz a kiválasztott gombokhoz, a továbbfejlesztett Armoury II szoftverrel hangolhatod a beállításokat, és a billentyűzet belső memóriájában tárolhatod a profilokat.





Raijintek DELOS RBW CPU hűtő
2022-03-15
 
A Raijintek DELOS RBW a legújabb német tervezést és fejlesztést alkalmazza számos szabadalmaztatott technológiával kombinálva. Magas, stabil hőelvezetési teljesítménnyel és gyártási minőséggel rendelkezik. Az Enhanced hűtőborda bordáit szuper háromventilátoros közvetlen légcsatornával úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy mennyiségű hőnek, és kiváló hőelvezetést érjen el. A teljesen fekete bevonattal és a látványos címezhető RGB fényeffektusokkal a legmegfelelőbb a stílusos játékosok számára.
CDC (CPU Direct Contact) CPU alap,
6 nagy teljesítményű 6 mm-es hőcső
optimalizált hőleadó bordák
3 db 90 mm-es PWM ventilátor
keresőszó : delos
shop.multimediatower.hu





NZXT Kraken X vízhűtő sorozat
2022-03-15
 
A lendületesen menő KRAKEN X
 
A Kraken X sorozat minden összeállításhoz elengedhetetlen, kiváló hűtést, lenyűgöző vizuális effektusokat és intuitív telepítést biztosít.
 
A Kraken X lehetővé teszi a kijelző átállítását, hogy 90 fokban elforduljon a könnyebb telepítés érdekében. Az Aer P radiátorventilátorok csendesek, tartósak és erőteljes hűtési teljesítményt nyújtanak.
 
keresőszó : KRAKEN
 
shop.multimediatower.hu





AROZZI VERNAZZA SOFT FABRIC gamer szék
2022-03-10
 
AROZZI VERNAZZA SOFT FABRIC
 
Felső kategóriás bútorszövettel behúzott gamer szék, számos, magas szintű funkciókkal gazdagítva. Például 3D karfákkal és egy profi mechanikával. A Vernazza Soft Fabric ™ dizájn az Arozzi legjobbra értékelt Vernazza székéből származik. Puha, de mégis tartós anyagból készült. Légáteresztő anyagán rendkívül kellemes ülni, hűvös marad a hosszú távú használat során. A gázrugót kicsit megnyújtották, ezáltal megemelték az ülésmagasságot ami ideális magasabbak személyek számára.


«  1  »